Om oss

Vi är med och bygger om Sverige

Nyproduktion handlar idag om mycket mer än serieproducerade masskomplex i förorten. Det kan vara råvindar, vattentorn, nya villor, ett badhotell i Saltsjöbaden, ett designhotell i Åre, ett tryckeri i Gamla Stan eller slitna kontor som förvandlas till attraktiva våningar. Den sköna nya världen vet helt enkelt inga gränser.

Vi på Skeppsholmen Sotheby's International Realty Nyproduktion åtar oss förmedling och konsultation i om- och nybyggnadsprojekt, där vi också bidrar med att hitta de människor som skulle uppskatta att bo där. Vi har byggt upp långvariga samarbeten med entreprenörer och arkitekter och kan tillsammans med er skapa just den livskvalitet och det boende ni drömt om.

Ofta är vi med och påverkar utformningen, utifrån vad våra kunder efterfrågar. Vi har också blivit experter på att sälja hem redan på ritningsstadiet. Något som är till glädje för kunden, som kan vara med hela vägen och påverka slutresultatet. Men också för byggherren, som därmed krymper sin finansiella risk.

Vad vi ser är ett Sverige som byggs om och förändras. Det gamla folkhemmet stöps om till ett nytt. Vi på Skeppsholmen Sotheby's International Realty Nyproduktion är stolta över att befinna oss i frontlinjen av denna utveckling.

Läs mer

Säljstart på tre nya spännande byggprojekt

Två yteffektiva vindsvåningar på attraktiva Sankt Eriksgatan 106, Vasastan.
Storlek om 80 kvm respektive 92 kvm.

Fyra unika vindsvåningar med generös takhöjd i vacker fastighet i Gamla Råsunda, Solna.
Storlekar mellan 50-200 kvm.

Tio mycket yteffektiva små ettor och tvåor i Brf Fältöversten.
Storlekar mellan 25-56 kvm.

Anmäl ditt intresse på vind@sothebysrealty.se eller kontakta mäklare
Staffan Hempel 0730-400 100, staffan.h@sothebysrealty.se för mer information om projekten.

Läs mer

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.