Om oss

Din oberoende rådgivare

Skeppsholmen Sotheby's International Realty Kommersiella är en oberoende rådgivare och mäklare vid överlåtelser av kommersiella fastigheter. Vi förmedlar och agerar rådgivare vid överlåtelser och förvärv av hyresfastigheter för bostäder, kommersiella fastigheter och exploateringsfastigheter. Vi åtar oss sökuppdrag där vi aktivt söker efter fastigheter för klienters räkning och bistår med köprådgivning och strategisk analys.

Skeppsholmen Sotheby's Kommersiella har sedan starten 1992 ackumulerat en bred kunskap om fastighetsmarknaden. Genom ett stort antal genomförda transaktioner har vi ett väl upparbetat nätverk och gedigen erfarenhet av såväl bolagsaffärer, försäljning till bostadsrättsföreningar som renodlade fastighetstransaktioner. Skeppsholmen Sotheby's Kommersiella är idag en offensiv aktör med en stark kundbas bestående av fastighetsbolag, privata investerare, institutioner och offentliga förvaltningar som på olika sätt önskar förändra eller utveckla sina fastighetsinnehav.

Läs mer

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.