Marknadsföring

Vårt erbjudande

En förmedling genom Skeppsholmen Sotheby's International Realty inkluderar samtliga moment, d.v.s. allt från marknadsföring till visningar, hög servicenivå till spekulanter, förhandlingar med presumtiva köpare, upprättande av avtal och samtliga övriga handlingar för affärens genomförande.

Vår erfarenhet är att en kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande och en viktig del av en framgångsrik försäljningsstrategi. Detta i kombination med ett upparbetat intressentregister och vårt starka varumärke kommer ge de bästa förutsättningarna för en lyckad affär.

All marknadsföring utarbetas efter överenskommelse med er. Den röda tråden i alla våra marknadsföringsåtgärder är att förmedla en känsla av livskvalitet och drömboende och detta gör vi genom en elegant design byggd på stora och smakfulla bilder. Vi använder oss av högklassiga fotografer med stor erfarenhet av att lyfta fram det vackra och unika i varje hem.

Läs mer

Lokal marknadsföring

Vi har sedan starten erbjudit våra kunder det mest kraftfulla marknadsföringspaketet som marknaden har att erbjuda både vad gäller tryckt annonsering samt Internetannonsering.

Tidningsannonsering - Vi erbjuder alltid våra kunder en stor annons i SvD Magasinet, absolut längst fram eller långt fram tillsammans med våra andra attraktiva boenden. Med en annons i Dagens Industri, Nordens största affärstidning, når man 369 000 kvalificerade läsare per dag. Ett bra komplement till ovan är annonsering i Di weekend, livsstilsmagasinet Hoom eller Gods & Gårdar, beroende vad som passar ert objekt.

Digitalt - Vår nylanserade hemsida som bevakas av vår trogna målgrupp både i Sverige och utomlands. Nästan 25 % av våra besökare kommer direkt in på vår hemsida vilket innebär att man bevakar oss extra noga och inte bara förlitar sig på Hemnet och övriga bostadssökarsajter. Självklart syns våra hem även på bostadssökarsajterna Hemnet, Hitta Hem, Booli och Bovision med en direktlänkning till vår egen hemsida. Vi syns även på Di.se, SvD.se samt SvD mobil. Genom annonsering i alla SvD,s kanaler når vi varje vecka över 2 miljoner läsare.

Event - Vi finns på plats på event som Swedish Open, Stockholm Open, Flasterbo Horse show, Nordea Masters, Allt för sjön, Gran Turismo, m.m. och visar upp de drömhem vi har till salu för en mycket köpstark kundgrupp.

Presentationsmaterial - Vi vågar säga att vi under många år och även idag har ett av marknadens bästa prospekt i stilren design med mycket känsla och stora bilder.

Läs mer

sociala medier

Sociala medier tar över vår vardag mer och mer och samtidigt som vi håller kvar vid gamla traditioner och marknadsföringskanaler hänger vi med i tiden och skapar nya möten med en ny generation, framtidens generation. Med sociala medier kan vi behålla en kontinuerlig kontakt med vårt kundregister och visa upp våra vackra objekt för dem som inte letar aktivt. Vi har marknadens starkaste Facebookkonto med över 48.000 följare. Både Facebook och Instagram (@skeppsholmensothebysrealty) inspirerar dagligen våra följare med vackra bilder från våra nya och finaste objekt, lyxiga res- och restaurangtips samt härliga bilder från våra internationella objekt. Allt länkas till objektets sida på vår hemsida.

Läs mer

Internationell marknadsföring

Som komplement till det mest kraftfulla lokala marknadsföringspaket kan vi nu erbjuda den svenska marknaden en ojämförbar global exponering.

eGallery - För en global exponering innefattande alla Sotheby's International Realty® kontor och Sotheby's auktionshus runt om i världen använder vi eGallery, en skräddarsydd lösning i realtid där hemmen visas upp som bildspel på stora högupplösta skärmar. Ert hem kommer därför att vara synligt för en riktad målgrupp av köpstarka individer och investerare.

Sothebysrealty.com & auktionshuset Sothebys.com, med 1 000 000 unika besökare varje månad, är den ledande internationella portalen för exponering av exklusiva bostäder. Förutom en allmän listning på vår internationella hemsida kan ert hem även väljas ut för extra exponering på startsidan samt på sothebys.com.

Presentation av fastigheten på NYTimes.com - Vårt samarbete med NYTimes.com ger oss möjligheten att visa upp ert hem under flera separata sektioner av NYTimes.com som når mer än 30 miljoner besökare varje månad.

Vårt samarbete med Wall Street Journal, "the Business of Extraordinary Living"

Vi har skapat ett unikt partnerskap med The Wall Street Journal genom introduktionen av vår "microsite" vilken har designats för att positionera vårt varumärke till 40 miljoner besökare av Wall Street Journal's digitala nätverk. Det här innebär en överlägsen och exklusiv möjlighet att marknadsföra ert hem till en riktad målgrupp.

Exponering via 19 internationella webbportaler:

The New York Times

Mansion Global

The Wall Street Journal

The Times

Architectural Digest

Juwai.com

Mastercard

Financial Times

Forbes

The Economic Times

James Edition

PropGoLuxury

Elle DECOR

Google

Myfun.com

YouTube

Facebook

Instagram

Övrig annonsering och samarbetspartners - Med en kollektiv marknadsföring mellan kontoren kan vi visa ert hem tillsammans med andra exklusiva objekt i t.ex. International Herald Tribune, Country Life och Sotheby's International Realty RESIDE Magazine. Detta ger en extra tyngd och ytterligare exponering av ert hem på en internationell nivå av högsta klass.

Läs mer

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.